Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βολές Διένδια για τους «τακτικισμούς» ΣΥΡΙΖΑ

 Με αφορμή την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την ΕΡΤ

 

vouli1Δριμύτατη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του τακτική, άσκησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας με αφορμή την πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την κατάργηση της ΕΡΤ.

«Αυτό που διαγιγνώσκω πίσω από κάθε κριτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι η απειλή κατά πάντων και δια πάντων για ο,τιδήποτε, ενώ συνυπογράφει άκριτα και συνεχώς οποιοδήποτε αίτημα, οποιασδήποτε ομάδας», ανέφερε ο υπουργός, σημειώνοντας ότι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το πολίτευμα της χώρας είναι χούντα και ότι δεν διοικείται από εκλεγμένη κυβέρνηση.

«Είναι δυνατόν όταν η αξιωματική αντιπολίτευση σε κάθε κριτική που ασκεί απέναντι στην κυβέρνηση, υποβάλει εμμέσως πλην σαφώς στην ελληνική κοινωνία την αντίληψη ότι υπάρχει κάτι το ποινικά αξιολογήσιμο στην κυβερνητική άποψη και στην κυβερνητική πρακτική; Αν αυτό γίνεται και αν αυτή είναι η αντίληψη της αξιωματικής αντιπολίτευσης γιατί απορεί για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, όταν με την ίδια της τη στάση απονομιμοποιεί κάθε δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση, απονομιμοποιεί κάθε κυβερνητική δραστηριότητα, κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία. Είναι δυνατόν μία χώρα να πάει μπροστά;», αναρωτήθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης.

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By