Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δημοπράττησε το αγέννητο παιδί της στο Facebook για 82 ευρώ

Η 18χρονη Βερόνικα Καρέρα Τσαπάρο από την Χιλή συνελήφθη από την αστυνομία μαζί με την μητέρα της και την αδερφή της επειδή επιχείρησαν να πουλήσουν ένα αγέννητο μωρό.

1Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η Βερόνικα ήταν έγκυος τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ήταν 17 ετών. Είχε αποφασίσει μαζί με τον φίλο της να το κρατήσουν κρυφό από τις οικογένειες τους αλλά τελικά η κοπέλα δεν άντεξε και το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της.

Η μητέρα της Βερόνικα, Άντζελα και η αδερφή της Ντανιέλα της έδωσαν τρεις επιλογές: Να το πουλήσει, να κάνει άμβλωση ή να το δώσει για υιοθεσία. Τελικά η Βερόνικα επέλεξε να το πουλήσει και αμέσως δημοπρατήθηκε στο Facebook.

Αρχικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του ένα ζευγάρι αλλά οι γυναίκες δεν δέχτηκαν. Στη συνέχεια μία οικογένεια πρόσφερε 1,135 δολάρια για το αγέννητο μωρό, πολλά παραπάνω από τα 82 ευρώ που ζητούσε η Βερόνικα και έτσι αποφάσισε να το πουλήσει σε αυτούς.

Στις 4 Νοεμβρίου γεννήθηκε ο γιος της και το ζευγάρι που προσφέρθηκε να το αγοράσει, απευθύνθηκε στις Αρχές που συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες. Οι γυναίκες παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο την περασμένη Κυριακή και ο δικαστής έκρινε ότι η υπόθεση είναι πολύ σοβαρή. Παρ” όλα αυτά όμως οι νόμοι της Χιλής δεν αναγράφουν ότι πρόκειται για έγκλημα η πώληση ενός νεογέννητου ή αγέννητου μωρού και έτσι θα είναι δύσκολο να καταδικαστούν οι γυναίκες.

ΠΗΓΗ: www.koolnews.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By