Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δική τους πρόταση για δημοψήφισμα κατέθεσαν οι ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι είχαν δηλώσει πως θα στήριζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

anexartitoi

Την δική τους τελικά πρόταση για τη διενέργεια δημοψηφίσματος κατέθεσαν λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ονομαστικής ψηφοφορίας για την πώληση της «μικρής ΔΕΗ» οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Παρά το γεγονός ότι είχαν δηλώσει πως θα στήριζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες άλλαξαν γνώμη, καταθέτοντας δική τους. Στο πέντε σειρών κείμενο που υπογράφουν οι 13 βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και ο ανεξάρτητος, συνεργαζόμενος με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Νίκος Νικολόπουλος σημειώνεται πως ζητούν δημοψήφισμα για ένα ψηφισμένο νομοσχέδιο που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα.

«Οι υπογράφοντες βουλευτές προτείνουμε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος σύμφωνα με τα άρθρα 44 παρ. 2 του Συντάγματος και 116 του Κανονισμού της Βουλής για το ψηφισμένο νομοσχέδιο με τίτλο «Δημιουργία Νέας Καθετοποιημένης Εταιρείας Ηλεκτρικής Ενέργειας» που ρυθμίζει σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, με ερώτημα αν οι Έλληνες πολίτες εγκρίνουν το εν λόγω ψηφισμένο νομοσχέδιο», αναφέρεται στην πρόταση.

By