Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και ο δεύτερος δολοφόνος της 25χρονης στην Κόρινθο (φωτό + βίντεο)

Η αστυνομία βρήκε αποτύπωμα στο πίσω τζάμι του κλεμμένου αυτοκινήτου.

 

astynomiaΤαυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης του αιματηρού περιστατικού στην Κόρινθο, όταν σε ανταλλαγή πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών, σκοτώθηκε μία 25χρονη γυναίκα. Είναι και αυτός δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, αλβανικής καταγωγής.

Την Κυριακή, ταυτοποιήθηκε και άλλος δράστης, ο Μάρκο Κόλλα, 36 χρονών, ο οποίος, μάλιστα, είχε εμπλακεί παλαιότερα σε ληστεία στο Βύρωνα,κατή την οποία είχε τραυματιστεί θανάσιμα ένας πολίτης.Το εγκαταλελειμμένο μαύρο τζιπ, μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394 του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, από τον οποίο άρπαξαν τα κλειδιά εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας. Η αστυνομία βρήκε αποτύπωμα στο πίσω τζάμι του αυτοκινήτου. 

Οι έρευνες για την αναζήτηση και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται, ενώ υπενθυμίζεται ότι από τους 11 κρατούμενους που δραπέτευσαν απο τις φυλακές Τρικάλων παραμένουν ασύλληπτοι οι οχτώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για:

LITA ή DREBATA (Ον) ERMAL ή LITOR του DULEIMAN ή DEO και της FITNETE , ο οποίος γεννήθηκε την 02-02-1978 στην Αλβανία και

 

 

KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA , ο οποίος γεννήθηκε την 27-07-1977 στην Αλβανία,

 

By