Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επίθεση εξαπέλυσε ο Καμμένος σε Σαμαρά και Στουρνάρα

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για ψεύτικες υποσχέσεις.

 

fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis
fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis

Τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά κατηγόρησε για ψεύτικες υποσχέσεις που έδωσε στο Ζάππειο και αποδείχθηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας, ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στο πλαίσιο της διεξαγωγής προσυνεδρίου του κόμματος του στη Κομοτηνή τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς δεν απαντήσει στην Βουλή σε καμία ερώτηση αρχηγού κόμματος ή βουλευτού, όπως για το όνομα «Μακεδονία».

«Εμφανίζονται με τον χειρότερο σαδιστικό τρόπο, όπως ο Στουρνάρας, που χαμογελά όταν εξαθλιώνει τους Ελληνες. Πεθαίνουν παιδιά από την πείνα, φεύγουν μετανάστες τα νέα παιδιά και αυτός ο μη εκλεγμένος χαμογελάει ειρωνικά και δεν έρχεται να απαντήσει στο κοινοβούλιο», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αναφερόμενος στις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφορές, σημειώνοντας ότι «ειδικά στα εθνικά θέματα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές, που δεν αλλάζουν με τίποτα», ωστόσο πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες θα πρέπει να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν  αυτούς που έρχονται και παραβιάζουν το Σύνταγμα και τους νόμους, εξαθλιώνοντας τον ελληνικό λαό».

 

By