Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει στη Βραζιλία και τη Σάντος ο Ρομπίνιο!

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Σάντος είναι ο Ρομπίνιο, ο οποίος για καιρό απασχόλησε και τον Ολυμπιακό. Αυτό ανέφερε η εκπρόσωπος του παίκτη, μιλώντας στο «UOL Esporte», υπογραμμίζοντας ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή!

thumbnailΌπως είπε η Μαρίσα Ράμος το θέμα της μετακίνησης του Βραζιλιάνου επιθετικού από τη Μίλαν στη Σάντος είναι καθαρά διαδικαστικό.

«Η συμφωνία είναι οριστική. Συμφωνήσαμε με τη Σάντος και απομένουν μόνο οι υπογραφές. Εάν τηρηθούν αυτά που είπαμε με το σύλλογο η υπόθεση θα τελειώσει άμεσα», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του 30χρονου παίκτη, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός από τη Μίλαν μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ο Ρομπίνιο, μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Να θυμίσουμε πως ο Ρομπίνιο ξεκίνησε την καριέρα του στην Σάντος, ομάδα από την οποία έκανε το «μπαμ», παίρνοντας μεταγραφή στη Ρεάλ το 2005. Πήγε στην Μάντσεστερ Σίτι το 2008, και το 2010 επέστρεψε στην Σάντος δανεικός, ενώ την ίδια χρονιά τον έκανε δικό της η Μίλαν.

By