Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ελλάδα «προμοτάρει» την χορήγηση αδειών με την αγορά ακινήτων

Συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών ακινήτων στην Κίνα, για την προώθηση του προγράμματος χορήγησης αδειών διαμονής σε αγοραστές ακινήτων στην Ελλάδα θα έχει τις επόμενες μέρες ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης

tourismos600_291113

Ο υφυπουργός αναχώρησε σήμερα για την Κίνα όπου θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με στελέχη της κινεζικής κυβέρνησης, εκπροσώπους κινεζικών επιχειρήσεων και στελέχη ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εκεί.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Πεκίνο, ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εξωτερικών Ουάνγκ Τσάο, τον υφυπουργό Εμπορίου Ζονγκ Σαν, τον αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης και Μεταρρύθμισης (NDRC) Ζανγκ Ξιάογιάνγκ, τον γενικό γραμματέα του Ελληνικού Κέντρου Επιχειρηματικότητας Μάικλ Ξι και θα μιλήσει για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τις επενδυτικές ευκαιρίες στην χώρα μας στο επιχειρηματικό Forum που διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία.

Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, ο κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην επαρχία Guangdong όπου θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη της Επαρχίας Ζου Ξιαοντάν. Θα επισκεφθεί επίσης τον Σύνδεσμο Εξωτερικών Επενδύσεων (Guangdong Association of Investment Abroad) και θα συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

By