Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η ελληνική Globo εξαγόρασε τη Notify

Είσοδο στη Σίλικον Βάλει, στη βόρεια Καλιφόρνια

dealΕνίσχυσε τη θέση της στην αμερικανική αγορά η Globo, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρημάτων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Η εισηγμένη ελληνική εταιρεία στο Λονδίνο ανακοίνωσε την εξαγορά της Notify Technologies, η οποία έχει την έδρα της στη Σίλικον Βάλει στη βόρεια Καλιφόρνια, έναντι 5 εκατ. δολαρίων.

Η Notify δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών για επιχειρήσεις με τη χρήση φορητών συσκευών και στους περίπου 1800 πελάτες της περιλαμβάνονται εταιρείες όπως η Oracle και η Novell. Η Notify διαθέτει περίπου 1.800 πελάτες στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των κρατικών υπηρεσιών, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης και του βιομηχανικού τομέα. Μεταξύ των πελατών της, περιλαμβάνονται οι Oracle Corporation, Novell Inc, Securitas, True Value Company, Trinity Health κ.α. Το παγκόσμιο δίκτυο των 26 συνεργατών της περιλαμβάνει μεταφορείς, διανομείς, μεταπωλητές, system integrators και εταιρείες τεχνολογίας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Synnex και Connec Tel.

Το 2012, η Notify Technlogies είχε έσοδα 6,1 εκατ. δολαρίων, ενώ τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) έφθασαν στα 1,6 εκατ. δολάρια.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By