Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ρούμπι του Μπερλουσκόνι και το πλαστό πεντακοσάευρο στην Μύκονο

Φαίνεται πως οι περιπέτειες για το πρώην αγαπημένο κορίτσι του Ιταλού πολιτικού δεν έχουν τέλος

1«Την έπιασαν από τα μαλλιά και την πέταξαν έξω από το κατάστημα». Η ιδιοκτήτρια του ινστιτούτου αισθητικής που επισκέφτηκε η Ρούμπι, το «μπούνγκα- μπούνγκα» κορίτσι του Μπερλουσκόνι περιγράφει καρέ – καρέ στο protothema.gr, το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στον Ορνό, όταν η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ (όπως είναι το πλήρες της όνομα) προσπάθησε να «χαλάσει», ένα, όπως αποδείχτηκε, πλαστό χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, σε σούπερ – μάρκετ της περιοχής.

«Η κοπέλα ήρθε μαζί με μια φίλη της προκειμένου να κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ. Μου συστήθηκαν και τότε κατάλαβα πια ήταν η εντυπωσιακή κοπέλα που επισκέφτηκε το κατάστημα μου. Δεν γνωρίζει, αγγλικά όποτε οποιαδήποτε συζήτηση κάναμε μεταφράζονταν από τη φίλη της», αναφέρει στο protothema.gr, η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Ντενίσια Χαντέσκου και συνεχίζοντας περιγράφει τη στιγμή της πληρωμής. «Όταν τελειώσαμε μου έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ για να πληρώσει. Το κόστος των υπηρεσιών που της προσφέραμε ήταν 60 ευρώ. Επειδή δεν διαθέτουμε μηχάνημα για τον έλεγχο της γνησιότητας του συγκεκριμένου χαρτονομίσματος, της ζήτησα να πάει σε κάποιο μεγαλύτερο κατάστημα για να το χαλάσει».

Έτσι κι έγινε. Η κατά κόσμον «Ρούμπι, η καρδιοκλέφτρα» και η φίλη της, αποχώρισαν από το κέντρο αισθητικής και αναζήτησαν επιχείρηση η οποία θα τους εξυπηρετούσε. Αφού περιηγήθηκαν για αρκετές ώρες στον Ορνό, βρήκαν τελικά το κατάστημα που διέθετε το συγκεκριμένο μηχάνημα. Τα πράγματα όμως πήραν απρόσμενες διαστάσεις. «Η Ρούμπι έδωσε το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ στους υπαλλήλους προκειμένου να το περάσουν από το ειδικό μηχάνημα ελέγχου και να της το χαλάσουν. Διαπίστωσαν όμως ότι ήταν πλαστό. Ο ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ όπως μου εξιστόρησαν οι δύο κοπέλες άρχισε να φωνάζει, ενώ κάποιοι είπαν ότι, πιστεύοντας πως η Ρούμπι είναι τσιγγάνα και θέλησε να τον εξαπατήσει, την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε έξω από το κατάστημα του» λέει  η Ντενίσια Χαντέσκου.

Για αρκετή ώρα δημιουργήθηκε ένταση με τις δύο πλευρές να εξαπολύουν εκατέρωθεν απειλές. Τελικά μετά τις απαραίτητες συστάσεις τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι γλίτωσαν την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο η Ρούμπι σκέφτεται να δώσει συνέχεια στο θέμα, αφού σκοπεύει να προσφύγει στη δικαιοσύνη. Οι δύο φίλες επισκέφτηκαν το ινστιτούτο αισθητικής τη επόμενη μέρα του επεισοδίου. «Μου είπαν για το τι έγινε. Έφυγαν από το κατάστημα μου και όσο περνούσαν οι ώρες πίστευα ότι δεν θα επιστρέψουν. Ήρθαν τελικά την επόμενη μέρα και με πλήρωσαν, ενώ η Καρίμα μου είπε μέσω της φίλης της η οποία εκτελεί και χρέη διερμηνέα ότι σκοπεύει να καταθέσει μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη του σούπερ μάρκετ».

1Η 21χρονη σήμερα Μαροκινή, που διαμένει σε βίλα μαζί με την δίχρονη κόρη της στο Νησί των Ανέμων, σε νέα της εμφάνιση δείχνει να μην έδωσε καθόλου σημασία στο ατυχές συμβάν. Η «Ρούμπι» φαίνεται να περνάει όμορφες στιγμές με την μικρή της κόρη και να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο του Αιγαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, θα συνεχίσει τις διακοπές της στη χώρα μας και μετά τη Μύκονο θα αναχωρήσει για Σαντορίνη.

By