Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ικανοποιημένοι στη ΔΗΜΑΡ από τις απαντήσεις των επιστολών

Για διάλογο για την Κεντροαριστερά

DIMAR

Ως ικανοποιητικές αξιολογεί η ηγεσία της ΔΗΜΑΡ τις απαντήσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής στις επιστολές για διάλογο για την Κεντροαριστερά, από το ΠΑΣΟΚ και τη Συμφωνία για μια νέα Ελλάδα, όπως και για τη διαμόρφωση προοδευτικής εναλλακτικής κυβερνητικής πρότασης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ηγετικά στελέχη του κόμματος εκτιμούν θετικά την απάντηση- αποδοχή της πρότασης για τη συγκρότηση κεντροαριστερού πόλου από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο, παρά τις αιχμές που αφήνουν για τη στάση της ΔΗΜΑΡ το προηγούμενο διάστημα και για το ζήτημα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας με συναινετικές διαδικασίες, χωρίς εκλογική σκοπιμότητα.

Τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ σχολίασαν ότι το ζήτημα αυτό πρόκειται να αντιμετωπισθεί στο πλαίσιο του διαλόγου που προτείνεται όταν έρθει η ώρα του κι όχι πρόωρα στη παρούσα στιγμή.

Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνουν τις σχετικές θετικές δηλώσεις του γραμματέα της ΚΟ, Νίκου Βούτση, σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σχετικά με την αρνητική απάντηση κύκλων του «Ποταμιού» στη ΔΗΜΑΡ δεν σχολιάζουν τη στάση τους, αναμένοντας την επίσημη απάντηση του επικεφαλής του, Σταύρου Θεοδωράκη.

By