Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κασσής: Δεν ψηφίζω τη ρύθμιση για το γάλα

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο ζήτημα για το γάλα, καθώς δεν τον ικανοποιούν οι ρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο πολυνομοσχέδιο

gala634_111113

Aμετακίνητος από τη θέση του παραμένει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, αν οι διατάξεις για το γάλα παραμείνουν ως έχουν, σύμφωνα με νέες δηλώσεις του στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω στο ζήτημα για το γάλα, καθώς δεν τον ικανοποιούν οι ρυθμίσεις που εμπεριέχονται στο πολυνομοσχέδιο.

«Εάν δεν γίνουν δεκτές οι θέσεις του κ. Τσαυτάρη σε ό,τι αφορά τη διάρκεια ζωής του παστεριωμένου γάλακτος, εγώ θα το καταψηφίσω», διεμήνυσε ο κ. Κασσής, ενώ ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ψηφίσει τη ρύθμιση για το γάλα άφησε και ο βουλευτής της ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, o οποίος δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι θα υπάρξει αισθητή μείωση τιμών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαυτάρης υποστήριζε μέχρι αργά την Παρασκευή το βράδυ ότι τη χρονική διάρκεια παστερίωσης πρέπει να την καθορίζει επιστημονική επιτροπή και όχι οι γαλακτοβιομηχανίες όπως υποστηρίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

By