Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κουϊκ: Δεν θα γίνουμε ακόλουθοι του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του και εμείς τη δουλειά μας»

syriza660

Καμία διάθεση πολιτικής συστράτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, όπως διαμήνυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Τέρενς Κουϊκ.

Σε δηλώσεις του στον real fm ο κ. Κουϊκ και ερωτηθείς σχετικά με το προωθούμενο νομοσχέδιο για τον αιγιαλό, δήλωσε πως και οι ΑΝ.ΕΛ «είναι αντίθετοι» με τις ρυθμίσεις, ωστόσο έσπευσε να υπογραμμίσει πως δεν θα γίνουν «ακόλουθοι του ΣΥΡΙΖΑ».

«Εμείς πήραμε μια απόφαση και χάρηκα ιδιαίτερα που αυτό το ανακοίνωσε με έναν θυμό μέσα του ο πρόεδρός μας ο Πάνος Καμμένος, που είπε ότι τελείωσε αυτή η ιστορία με τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. και πρόσθεσε «Δεν μπορούμε να εμφανιζόμαστε ότι είμαστε οι ακόλουθοι του, οι χειροκροτητές του, οι συνοδοιπόροι του».

Καταλήγοντας ο κ. Κουϊκ σημείωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δουλειά μας» και υπογράμμισε χαρακτηριστικά «Δεν είναι δυνατόν να γυρεύει ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιμνημονιακή αντιπολίτευση  χειροκροτητές, όταν εμείς του λέμε έλα εδώ για να υπογράψει την πρόταση μας για εξεταστική η οποία αφορά μνημόνια και ΕΛΣΤΑΤ».

By