Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά»

Ενώ σχετικά με το θέμα των μισθών στο δημόσιο δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις

mitsotakis maximou

Την ανησυχία του για το κατά πόσο ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη το πρόγραμμά του, εξέφρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον ΣΥΡιΖΑ.

«Φοβάμαι για την χώρα, γιατί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι παντελώς ανεφάρμοστο. Αν ο κ. Τσίπρας βγει στις εκλογές θα χρειαστεί να κάνει αναστροφή όσων υπόσχεται οπότε θα είναι σαν να έχει κοροϊδέψει τους πολίτες ή δεν θα μπορεί να χρηματοδοτήσει τη χώρα. Ο Κύριος Τσίπρας είναι όμηρος του Λαφαζάνη και τον κοινών συνιστωσών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αγορά», «Πάρτε πίσω τις 100 δόσεις» για το οποίο δήλωσε ότι αποτελεί μία ρύθμιση η οποία είναι ψηφισμένη από την ελληνική Βουλή και πρέπει να εφαρμοστεί.

«Δεν θα υπάρξουν απολύσεις από το 2015 και μετά στο δημόσιο. Με μία εξαίρεση, την πλαστογραφία», ανέφερε ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης ενώ σχετικά με το θέμα των μισθών στο δημόσιο δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπάρξουν οριζόντιες μειώσεις.

By