Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μήτρογλου: Στο λιμάνι μέχρι το 2017

Ο «πιστολέρο» είναι πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Μεγάλη επιτυχία η αφαίρεση της ρήτρας αποδέσμευσης – Πόσα θα παίρνει ο διεθνής φορ και τι δήλωσε μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας – Θέμα στην UEFA το «χρυσό» deal

Ο Ολυμπιακός πρόσφερε γη και ύδωρ στον Κώστα Μήτρογλου. Αναγνωρίζοντας την τεράστια εξέλιξη και προσφορά του στην ομάδα, αλλά ταυτόχρονα δένοντάς τον για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το προηγούμενο συμβόλαιό του, ανανέωσε τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017. Η συμφωνία αφήνει και τις δύο πλευρές απόλυτα ικανοποιημένες.

Mitroglou_11_1

Η πρώτη επαφή για την επέκταση του συμβολαίου έγινε μετά το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ποδοσφαιριστή, με τη διοίκηση να εκφράζει πρόθεση να κλείσει το θέμα πριν τις γιορτές.

Μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Άντερλεχτ, ο Μήτρογλου και ο μάνατζέρ του κλήθηκαν για τα… καθέκαστα το πρωί της Πέμπτης. Η συνάντηση διήρκεσε περίπου έξι ώρες και στο τέλος της χρειάστηκαν… 18 λέξεις για να επισημοποιηθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οι όροι και η… μεταγραφή

Το συμβόλαιο προβλέπει ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο διεθνής φορ κατάφερε μέσα σε έντεκα μήνες να τετραπλασιάσει τις αποδοχές του, αφού μέχρι τον περασμένο Γενάρη εισέπραττε 400.000 ευρώ το χρόνο και με την πρώτη επέκταση είχε ανέβει στις 700.000. Το νέο συμβόλαιο θα έχει ισχύ άμεσα κι όχι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στη νέα συμφωνία δεν προβλέπεται ρήτρα για μεταγραφή.

mitrogoal-900x753

 

Οι δύο πλευρές έχουν άριστες σχέσεις και υπάρχει συμφωνία κυρίων, που προβλέπει πως ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του ποδοσφαιριστή αν προκύψει πρόταση που καλύπτει και τους δύο, αλλά και ο ποδοσφαιριστής δεν θα το… κουνήσει από το λιμάνι αν δεν πρόκειται για κάποια εξαιρετική πρόταση που θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα του, καθώς είναι απόλυτα ευτυχής που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα φέρεται να είπε «όχι» σε κρούσεις από Μπενφίκα και Γουέστ Χαμ.

Η συμμετοχή του Μήτρογλου στους «16» του Champions League με τον Ολυμπιακό και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του 25χρονου άσου και να… καταφθάσει προσφορά που θα βγάλει απόλυτα κερδισμένους τόσο τον ποδοσφαιριστή όσο και το σύλλογο. Αν και κερδισμένοι είναι δεδομένα αμφότεροι από την εξαιρετική τους συνεργασία.

mitro

Μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε: 

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που ανανεώνω για μια ακόμα φορά την συνεργασία μου με την ομάδα της καρδιάς μου! Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου έδειξε πόσο με πιστεύει ακόμα και τις στιγμές που η καριέρα μου δεν εξελισσόταν όπως ονειρευόμουν.

Θεωρώ ότι με την καθοδήγηση του συλλόγου χτίζω μια σημαντική καριέρα, κάτι που ήθελα από παιδί. Εγώ από την πλευρά μου, δίνω και θα δίνω τα πάντα στην προπόνηση και στους αγώνες για να κάνω ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας.

 

[video_embed][/video_embed]

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι μια οικογένεια και όσοι αγωνιζόμαστε με την ερυθρόλευκη, είμαστε περήφανοι και θα δίνουμε τα πάντα για να γίνονται περισσότερες οι στιγμές της δόξας του συλλόγου. Η υπόσχεση μου σε όλους, σκληρή δουλειά και ελπίζω ακόμα περισσότερα γκολ»!

Θέμα και στην UEFA η ανανέωση του πιστολέρο

Η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του Μήτρογλου με τον Ολυμπιακό απασχόλησε και την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η ιστοσελίδα της UEFA είχε ως θέμα την είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του «Μητρογκόλ» με τον Ολυμπιακό. Στο κείμενο γίνεται αναφορά για την πρόοδο του ποδοσφαιριστή και την αφοσίωσή του στην ομάδα, αλλά και για τα γκολ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, στο σάιτ της ομοσπονδίας υπάρχει κι άλλο θέμα για τους «ερυθρόλευκους», σχετικά με την πορεία τους φέτος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By