Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με νεφώσεις σήμερα όλη η Ελλάδα

Τοπικές βροχές στη βόρεια Ελλάδα σύμφωνα με την ΕΜΥ.

kalokairiΤοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, προβλέπονται σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και αργότερα και στις υπόλοιπες περιοχές. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί στα νότια μέχρι 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στη Θεσσαλία και πιθανώς όμβροι στα υπόλοιπα ορεινά, Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα βρίσκεται από τους 17 έως τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By