Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπουτάρης: Η πρωτοβουλία των «58» είναι ιδιαίτερα θετική

Η δημοτική του παράταξη είναι ένα «σχήμα τύπου Ελιάς» τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

BoutarisΥπέρ της πρωτοβουλίας των «58» για την κεντροαριστερά τάσσεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος».

Ήδη, στον δήμο Θεσσαλονίκης έχει ήδη γίνει πράξη ένα «σχήμα τύπου «Ελιάς»», τονίζει ο κ. Μπουτάρης, καθώς «η «Πρωτοβουλία» είναι μια δημοτική παράταξη με άτομα από διαφορετικές προελεύσεις, που κέρδισε τον δήμο και φιλοδοξεί να συνεχίσει για μια νέα θητεία».

Η απάντηση του Γιάννη Μπουτάρη για την «Πρωτοβουλία των 50»:

«Η πρωτοβουλία των «58» είναι ιδιαίτερα θετική και συμβάλλει στις διεργασίες για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς. Ο ίδιος δεν γνωρίζω πώς προέκυψε και πώς τελικά διαμορφώθηκε αυτό το κείμενο, όμως είναι προφανές ότι γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια από γνωστές προσωπικότητες που κινούνται σ’ αυτόν τον χώρο, σε μια προσπάθεια να συγκροτηθεί μια νέα πολιτική κατάσταση. Θεωρώ ότι αν γίνουν σωστοί χειρισμοί και περάσουν τα σωστά μηνύματα, προφανώς και θα βοηθήσει ώστε να βρεθεί εκείνο το πλαίσιο συνεργασίας, ώστε να αποκατασταθεί η απήχηση και το κύρος αυτού του χώρου στην ελληνική κοινωνία».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By