Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπροστά έβαζε, πίσω… έμπαζε [βίντεο]

Εξαιρετικός επιθετικά, προβληματικός αμυντικά ο Παναθηναϊκός στο 4-4 με την Ελαζίγκσπορτ.

pao-logoΑνάμικτα συναισθήματα άφησαν οι παίκτες του «τριφυλλιού», από την εμφάνισή τους στο ισόπαλο 4-4 με την Ελάζιγκσπορτ.

Οι «πράσινοι» επιθετικά πέταγαν… φωτιές, με τους Ντίνα, Μουζακίτη και Γιαννιτσάνη να κλέβουν την παράσταση, ωστόσο ανασταλτικά υπήρχαν πολλές τρύπες.

Αν και η Τουρκική ομάδα είναι σαφώς πιο έτοιμη, ο Παναθηναϊκός με τα γκολ του Κουσίδη στο 9′ και του Ντίνα στο 16′, πήρε γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο οι αντίπαλοι απάντησαν άμεσα.

Με τρία γκολ από το 19′ έως και το 36΄κατάφεραν το σφύριγμα της λήξης να τους βρει προηγούμενους με 3-2.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Γιάννη Αναστασίου βελτίωσαν την αμυντική λειτουργία του «τριφυλλιού» που ισοφάρισε με τον Γιαννιτσάνη στο 55′, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Ζέγκελαρ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο στην Ελάζιγκσπορτ.

Ωστόσο οι «πράσινοι», εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητά τους στην μεσοεπιθετική γραμμή, ισοφάρισαν και πάλι με τον Γιαννιτσάνη, ενώ έχασαν και ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνος (46′ Ταμπάκης), Μαρινάκης (46′ Σπυρόπουλος), Τριανταφυλλόπουλος (46′ Κουτρουμπής), Ρισβάνης, Νάνο (46′ Χουχούμης), Λαγός (59′ Μέντες), Σταματάκης (46′ Αναστασόπουλος), Δώνης (46′ Ζέκα), Μουζακίτης, Κουσίδης (46′ Μπαϊράμι), Ντίνας (46′ Γιαννιτσάνης).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By