Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Να συνδράμει ενεργά την Ελλάδα η Μέρκελ»

 Αυτό επισημαίνει με επιστολή του ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (DHW)  προς την Καγκελαρία

EU-GREECE-EUROZONE-FINANCE-FEATURE
Να ηγηθεί επιχειρηματικής πρωτοβουλίας για την Ελλάδα καλεί την καγκελάριο “Αγγελα Μέρκελ ο Γερμανοελληνικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος (DHW), με επιστολή του προς την Καγκελαρία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο αντιπρόεδρος του DHW Φαίδων Κοτσαμπόπουλος, αναφερόμενος στην προγραμματική συμφωνία του κυβερνητικού συνασπισμού, ο Σύνδεσμος ευχαρίστησε την Καγκελάριο «για τη δέσμευση της κυβέρνησής της να στηρίξει και να συνδράμει ενεργά την Ελλάδα και να τη βοηθήσει με συγκεκριμένα προγράμματα να βγει όσον το δυνατόν γρηγορότερα και όσο γίνεται πιο ανώδυνα από την κρίση».

Όπως επισημαίνει ο κ. Κοτσαμπόπουλος, «για πρώτη φορά σε συμφωνία κυβέρνησης συνασπισμού, οι εταίροι δεσμεύονται πολιτικά υπέρ της Ελλάδος» και συνεχίζει κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για τη συνέχιση της χρηματοδότησης των δραστηριοτήτων της Γερμανο-Ελληνικής Συνέλευσης «της οποίας προΐσταται ο γνωστός πλέον πανελλαδικά Χανς-Γιόαχιμ Φούχτελ και για την ανάληψη πρωτοβουλίας για την ίδρυση γερμανοελληνικού φορέα για την νεολαία στα πρότυπα του ήδη από πενηντακονταετίας υπάρχοντος γερμανογαλλικού, όπως ο DHW επανειλημμένως ζητούσε από το 2011».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By