Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεκινά η ένταξη των πρατηριούχων στο νέο σύστημα ελέγχου

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 27-03-2013.

 

benziniΑπό σήμερα οι πρατηριούχοι της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ενταχθούν στη δράση ενίσχυσης για την εγκατάσταση των συστημάτων ελέγχου εισροών – εκροών θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://digitalaid.ktpae.gr/

Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει στις 27-03-2013.

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προτίθεται να προκηρύξει δράση με τίτλο «ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» με εκτιμώμενο προϋπολoγισμό 30.000.000 €, που θα καλύπτει το σύνολο της χώρας σύμφωνα με τη σχετική υπ΄αριθμ. Β2 -829Α /2013 (ΦΕΚ 540/Β/2013) Κοινή Υπουργική Απόφαση «Διάθεση πιστώσεων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την δράση ενίσχυσης «Εκσυγχρονισμός Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων»».

Αντικείμενο της δράσης είναι η ενίσχυση των πρατηρίων υγρών καυσίμων της χώρας για την εγκατάσταση Ολοκληρωμένου Συστήματος Εισροών-Εκροών, προκειμένου να διασφαλίζεται η ορθή μέτρηση του εισερχομένου και εξερχομένου καυσίμου. Τα εν λόγω συστήματα θα είναι συνδεδεμένα με πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών για την καταγραφή των πραγματικών ποσοτήτων και τιμών πώλησης.

 

By