Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι ήρωες του Disney σε σέξι έκδοση;

Από μικρός-η αγαπούσες σχεδόν όλους τους ήρωες του Disney , τους έβλεπες χαριτωμένους και γλυκούς αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια απογοητευόσουν γιατί αυτοί έμεναν μικροί και δεν ανέπτυξαν τη σεξουαλικότητα τους, όπως εσύ!

1Πολλές φορές αναρωτιόσουν πως μπορεί να ερωτεύτηκε ο πρίγκιπας την φτωχή κοπέλα και σκεφτόσουν εκτός από την ομορφιά της τι άλλο μπορεί να τον τράβηξε κοντά της; Ή πάλι αναρωτιόσουν τι μπορεί να έκανε η Χιονάτη τα βράδια με τους νάνους. Μήπως, υπήρχε μεταξύ τους ερωτική και όχι μόνο φιλική σχέση; Η Κοκκινοσκουφίτσα τι λες, μπορεί να είχε κάνει one night stand με τον λύκο;

Σίγουρα δεν τα σκεφτόσουν μόνο εσύ αυτά με το βρώμικο και πονηρό μυαλό σου! Δεν ήθελες μόνο εσύ να δεις την σέξι πλευρά από τους ήρωες του Disney. Τις ίδιες σκέψεις με εσένα είχαν και άλλοι αλλά αυτοί το πήγαν ένα βήμα παραπέρα!

Συγκεκριμένα, σου μιλάμε για μια ομάδα στο facebook που ονομάζεται Disney 18+ και δείχνει μια διαφορετική πλευρά που μπορεί να έχουν οι ήρωες του Disney. Προχωρά και αναπτύσσει την φαντασία των πονηρών έως και διαστρεμμένων μυαλών που σκέφτονται τους ήρωες του Disney ακόμα και με ομοφυλοφιλικές τάσεις. Σε αυτή την ομάδα του facebook μπορείς να δεις την κακία μάγισσα με εσώρουχα να ποζάρει μπροστά από τον καθρέφτη της ή την Giasmin να απατά τον Aladdin με τον Βugs Bunny.

1 2 3 4ΠΗΓΗ:ipop.gr

By