Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ουρές στο ΙΚΑ για τις κομμένες συντάξεις

Το Ίδρυμα ανακοίνωσε, ότι οι συνταξιούχοι θα απευθύνονται στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων.

ikaΟυρές σχηματίζονται από το πρωί στα υποκαταστήματα του ΙΚΑ από συνταξιούχους οι οποίοι δεν δήλωσαν έγκαιρα τους αριθμούς ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

Το Ίδρυμα ανακοίνωσε χθες, ότι οι συνταξιούχοι θα απευθύνονται στα Τμήματα Πληρωμών Συντάξεων των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ που βρίσκονται στον τόπο κατοικίας τους.
Η ρύθμιση αφορά τους συνταξιούχους του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΕΤΕΑ και ΤΑΠΙΛΤ, οι οποίοι θα μπορούν να πληρωθούν από το υποκατάστημα τη σύνταξη μηνός Ιουνίου.
Όσοι δηλώσουν τα στοιχεία τους έως την 6η Ιουνίου 2013 θα λάβουν τη σύνταξη του Ιουλίου και τις επόμενες στον τραπεζικό τους λογαριασμό. Εάν δηλώσουν τα στοιχεία τους μετά την 6η Ιουνίου θα λάβουν τη σύνταξη του Ιουλίου και πάλι από το υποκατάστημα, μετά την καταβολή των συντάξεων μηνός Ιουλίου στα πιστωτικά ιδρύματα.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, τα ακόλουθα υποκαταστήματα θα λειτουργήσουν στις 30 και 31 Μαΐου από τις 8.00 πμ έως τις 5.00 μμ:
– Περιφερειακό Θεσσαλονίκης και τοπικό Υποκατάστημα Τούμπας.
– Περιφερειακό Υποκατάστημα Ηρακλείου-Κρήτης.
– Περιφερειακό Υποκατάστημα Πειραιά.
– Περιφερειακό Υποκατάστημα Αθηνών.
– Τοπικά Υποκαταστήματα: Αλεξάνδρας, Ν. Ιωνίας, Καλλιθέας, Αγ. Παρασκευής, Γλυφάδας, Πατησίων, Αγ. Αναργύρων και Χαλανδρίου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By