Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο νέος Ολυμπιακός έρχεται, ο Αμπντούν φεύγει

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1 της Σίμουρκ, χωρίς τον Αλγερινό που δήλωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί.

exw_simurqΣτα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Τζαμέλ Αμπντούν και του Ολυμπιακού, μετά την επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Αλγερινός λίγη ώρα πριν την έναρξη του πρώτου φιλικού των «ερυθρόλευκων» με την Σίμουρκ, εξέφρασε την επιθυμία του να μην αγωνιστεί, θέλοντας να πιέσει με αυτό τον τρόπο να πιέσεις καταστάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μίτσελ φυσικά και δεν τον χρησιμοποίησε, όμως μόλις ενημερώθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την συμπεριφορά του Αμπντούν, σε συνεννόηση με τον Ισπανό τεχνικό, αποφάσισαν να τον καλέσουν σε απολογία.

Έτσι, την Τετάρτη το πρωί θα μπει στο αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά του αυτή.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι κατηγορηματικοί ότι ο παίκτης δεν πωλείται, καθώς η πρόταση από την Αγγλική ομάδα, δεν είναι ικανοποιητική.

Όσον αφορά, το καθαρά αγωνιστικό μέρος του φιλικού με τους Αζ’ερους, οι «ερυθρόλευκοι έδειξαν καλό πρόσωπο και ειδικά οι Ντομίνγκεζ, Βάις, Σαλίνο και Σάμαρης.

Αντιθέτως, Ντε Βισέντι και Ολαϊτάν έδειξαν ότι θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν ο Διαμαντάκος στο 8’ και ο Μήτρογλου στο 55’.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By