Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παντρεύονται παντού και με όλους τους τρόπους

Ζευγάρι Βρετανών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και κάνει γάμους

gamosΈχουν βάλει στόχο να παντρευτούν όσες πιο πολλές φορές μπορούν, σε μέρη που θέλουν να γνωρίσουν και με τρόπους που δεν είναι απαραίτητα στη κουλτούρα τους. Ο λόγος για ένα ζευγάρι Βρετανών που ήδη έχει δώσει όρκους αιώνιας αγάπης 62 φορές.

Η Lisa Gant και Alex Pelling ζουν ως νομάδες με το 25 ετών φορτηγάκι τους, την «Πέγκι» με το οποίο γυρίζουν τον κόσμο για να ξαναπαντρευτούν!

Έχουν παντρευτεί φορώντας σκωτσέζικο κιλτ, στολή ταυρομάχου, βρικόλακα και κοστούμι Τζέιμς Μποντ. Εχουν παντρευτεί με τις τελετές των Ζουλού, των Χαβανέζων, των Ταϊτινών και των Μάγιας.

Έδωσαν υποσχέσεις αιώνιας αγάπης μέσα σε αεροπλάνο που συνετρίβη, πάνω σε ελέφαντα, σε πλωτό παρεκκλήσι. Ο τελευταίος γάμος τους τελέστηκε στην Κέρκυρα.

Για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, πούλησαν το σπίτι και την επιχείρησή τους και σήμερα όχι απλά παντρεύονται -αυτοχρηματοδοτούμενοι- σε όλον τον κόσμο, έχοντας αλλά ταυτόχρονα συγκεντρώνουν χρήματα για τη Unicef. Μάλιστα έχουν φτιάξει και ένα blog μέσα από το οποίο μοιράζονται τις εμπειρίες τους και συγκεντρώνουν χρήματα για την ανθρωπιστική οργάνωση για τα παιδιά.

Στόχος τους να εντοπίσουν το ιδανικό εκείνο μέρος του κόσμου, όπου θα κάνουν τον «τέλειο γάμο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By