Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παπαδημούλης: «Μηδενική αξιοπιστία» Σαμαρά

«Είπε ένα τσουβάλι ψέματα και χρησιμοποίησε μια υβριστικού και εμφυλιοπολεμικού τύπου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση» τόνισε για την ομιλία του πρωθυπουργού

papadimoulis«Η δήλωση Σαμαρά έχει την ίδια αξιοπιστία με τα 18 του σημεία στο Ζάππειο, τα οποία θα εφάρμοζε όταν θα γινόταν Πρωθυπουργός. Μηδενική αξιοπιστία, δηλαδή. Ισχυρίζεται κάτι που δεν το πιστεύει κανείς στον κόσμο: ότι ο Σόιμπλε και οι λοιποί θα μας δώσουν νέο πακέτο χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς νέο μνημόνιο» δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης.

Κάλεσε την κυβέρνηση να εξηγήσει γιατί συντάσσεται με τη γερμανική θέση εναντίον του κουρέματος του χρέους και πρόσθεσε: «Αν το θεωρεί ανέφικτο, μάλλον δεν κάνει για τον ρόλο του πρωθυπουργού. Στη ΔΕΘ ήρθε σαν κλέφτης. Δεν τόλμησε να στηρίξει αυτά τα επιχειρήματα απέναντι στους δημοσιογράφους. Είπε ένα τσουβάλι ψέματα και χρησιμοποίησε μια υβριστικού και εμφυλιοπολεμικού τύπου επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και δίπλα σ” αυτά έχει επιλέξει την τακτική της προκαταβολικής υποταγής αντί της διαπραγμάτευσης, απέναντι στις γερμανικές αξιώσεις».

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By