Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Συνεδριάζουν οι βουλευτές ενόψει της Κυριακής

«Είναι εθνικά απαράδεκτο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

pasok1

Τον τόνο του κοινοβουλευτικού τριημέρου έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα του κόμματος.

Μια ώρα πριν τη έναρξη της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επέλεξε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ για να συνεδριάσει ενόψει του έντονου, κοινοβουλευτικού τριημέρου.

Με ικανοποίηση υποδέχτηκε η Χαριλάου Τρικούπη την πρόταση από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εκτιμώντας ότι πρόκειται για κίνηση συσπείρωσης στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις πρόσφατες αντιδράσεις της αριστερής του πτέρυγας για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την επιλογή παραμονής της χώρας στο ευρώ.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «η συζήτηση για την πρόταση μομφής είναι μία ευκαιρία να θέσουμε στον κ. Τσίπρα προσωπικά το ερώτημα γιατί αργεί τρεις εβδομάδες τώρα να υποβάλει την περιβόητη πρότασή του για την εξεταστική επιτροπή που έχει υποσχεθεί για την υπόθεση των ναυπηγείων; Τον περιμένουμε να έρθει στη βουλή, έχει να απαντήσει σε πολλές, πάρα πολλές ερωτήσεις για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί. Και το λέω μετά λόγου γνώσεως», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι: «είναι εθνικά απαράδεκτο. Δεν μπορεί κανείς να στηρίζει τη δική του κομματική ή προσωπική μικροφιλοδοξία πάνω στην προοπτική της αρνητικής έκβασης των προσπαθειών όλων των Ελλήνων και όλων των Ελληνίδων».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By