Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΠΑΣΟΚ: Κέρδισε το φλουρί και το εισιτήριο

Ικανοποίηση στη Χαριλάου Τρικούπη έφερε η χθεσινή ημέρα

pasok9Με το δεξί… μπήκε για το ΠΑΣΟΚ το 2014, καθώς η παρουσία του στην κυβέρνηση γίνεται αισθητή από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας χρονιάς. Το καλό ποδαρικό φάνηκε ήδη χθες, όταν η δημοκρατική παράταξη κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας, που έκοψε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Στη διάρκεια της ίδιας ημέρας, καταργήθηκε το εισιτήριο των 25 ευρώ που εισηγήθηκε για τα νοσοκομεία το υπουργείο Υγείας, μέτρο για το οποίο αντέδρασαν σφοδρά τόσο τα στελέχη όσο και η ηγεσία του Κινήματος. Το θέμα ετέθη στο ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο, αφού απασχόλησε τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά με τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, οπότε και λύθηκε με την απαίτηση του ΠΑΣΟΚ για κατάργηση του μέτρου και την εξεύρεση ισοδυνάμων να γίνεται πράξη.

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έκβαση της υπόθεσης του εισιτηρίου των 25 ευρώ, με γνώμονα την ελάφρυνση των ασθενέστερων κοινωνικά στρωμάτων. Παράλληλα, η επιστροφή στους έντονους πολιτικά ρυθμούς βρίσκει το ΠΑΣΟΚ σε πλήρη ετοιμότητα, εν αντιθέσει με την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που κινείται υποτονικά απέναντι σε ζητήματα της καθημερινότητας τις τελευταίες ημέρες, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By