Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Πούτιν, ο χωρισμός και τα εξώγαμα… [βίντεο]

Ο χωρισμός του Ρώσου προέδρου προκάλεσε σοκ, αν και οι φήμες οργίαζαν…..

Lyudmila-putinΤο τέλος του έγγαμου βίου τους ανακοίνωσαν μέσω… της τηλεόρασης ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν και η σύζυγός του, Λιουντμίλα, επιβεβαιώνοντας τις φήμες ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Ο πρόεδρος και η σύζυγός του πήγαν  να παρακολουθήσουν το μπαλέτο «Esmeralda» στο State Kremlin Palace.  Μετά το μπαλέτο το ζευγάρι έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «Russia 24» όπου και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. «Πρόκειται για μια κοινή απόφασή μας. Ο γάμος μας  τελείωσε, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η ανακοίνωση του διαζυγίου αιφνιδίασε τους Ρώσους, ενώ μέχρι τώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Ωστόσο, κατά καιρούς δημοσιεύματα ανέφεραν τη σχέση του Πούτιν με την πρώην αθλήτρια της ρυθμικής και νυν πολιτικό, Αλίνα Καμπάγιεβα. Μάλιστα, τον Ιανουάριο η New York Post είχε αναφέρει ότι ο Ρώσος πρόεδρος περίμενε το δεύτερο παιδί του με την 29χρονη. Ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, φέρεται να είναι ο πατέρας του παιδιού που η Καμπάγιεβα έφερε στον κόσμο τον περασμένο Νοέμβριο.

H σχέση του Πούτιν με την πρώην αθλήτρια που εξελέγη στην δούμα με το κόμμα του Πούτιν, Ενωμένη Ρωσία, απασχολεί  καιρό τα μίντια. Ωστόσο, τα ρωσικά ΜΜΕ ουδέποτε έχουν αποκαλέσει τον Ρώσο πρόεδρο, πατέρα του παιδιού και η ίδια η Καμπάγιεβα όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της ρωσικής Vogue είχε πει ότι ο μικρός είναι ανιψιός της.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By