Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρώην πορνοστάρ στέφεται «βασίλισσα του κρασιού»

Ολο και περισσότερα αστέρια του Χόλιγουντ δείχνουν τον τελευταίο διάστημα μία προτίμηση στο…κρασί.

1Οχι απλώς το επιλέγουν ως ποτό, αλλά το παρασκευάζουν κιόλας.

Mαντόνα, Στινγκ, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, AC/DC, είναι ορισμένοι από τους διάσημους που έχουν αναλάβει το ρόλο του οινοπαραγωγού. Ωστόσο, ο οίνος, που ξεχωρίζει, δεν είναι άλλος από αυτόν που παράγει η πρώην πορνοστάρ, Σαβάνα Σάμσον. Ο λόγος είναι προφανής…

Με το ψευδώνυμο Σαβάνα Samson, η Natalie Oliveros έγινε ευρέως γνωστή στη βιομηχανία πορνό, κάνοντας μεγάλη επιτυχία. Είναι ενδεικτικό ότι έχει κερδίσει τουλάχιστον 10 βραβεία, αντίστοιχα των Οσκαρ για τη συγκερκιμένη βιομηχανία, καθώς και το θαυμασμό εκατομμυρίων ανδρών ανά τον κόσμο.

1Παρ “όλη την αναγνωρισιμότητα, η Natalie ήταν πάντα ανήσυχο πνεύμα και είχε έναν ιδιαίτερο ενθουσιασμό και πάθος για το κρασί. Ετσι, ξεκίνησε μια νέα καριέρα που της αποφέρει πολλά κέρδη.

Τα τελευταία χρόνια είχε το προνόμιο να επισκέπτεται αμέτρητους αμπελώνες σε όλη την Ευρώπη και να συνεργάζεται με πολλούς από τους πιο γνωστούς οινοποιούς και αμπελουργούς του κόσμου.

Το 2006 παρήγαγε το πρώτο της κρασί της, το Sogno Uno 2004. Ένα μείγμα Cesenese, Sangiovese και Montalputiano από την Τοσκάνη και την περιοχή Λάτσιο της Ιταλίας. Μάλιστα, το κρασί αυτό βαθμολογήθηκε με 91 βαθμούς από τον ειδικό στο είδος Robert Parker. Ακολούθησε το Falanghina 2005, στη συνέχεια το Sogno Due από την περιοχή της Καμπανίας και το Sogno Tre.

 

By