Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρολάν Γκαρός: Εύκολα στους 8 ο Ναδάλ

Θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νταβίδ Φέντερερ

Rafa-Nadal610

Μπορεί να μην σημείωσε ούτε έναν άσο –κι αυτό αποτελεί είδηση για τον μεγάλο τενίστα- αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα να πάρει την πρόκριση…

Ο Ράφα Ναδάλ, περί αυτού ο λόγος, με άνεση πέρασε το εμπόδιο του Ντούσαν Λάοβιτς (6-1, 6-2, 6-1 σε 93 λεπτά) περνώντας στην προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός, όπου θα συναντήσει τον αντίπαλό του, πέρυσι, στον τελικό, Νταβίδ Φερέρ. Ο Ισπανός δυσκολεύτηκε να αποκλείσει τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον με 6-3, 6-3, 6-7 και 6-1 και, βέβαια, είναι το μεγάλο αουτσάϊντερ.

Ο Άντι Μάρεϊ σε κάτι λιγότερο από τρεις ώρες επικράτησε του Φερνάντο Βερδάσκο με 6-4, 7-5, 7-6 και είναι αλήθεια πως τα βρήκε σκούρα ο Σκωτζέζος που συνεχίζει χωρίς προπονητή -μετά το διαζύγιό του με τον Ιβάν Λεντλ.

Στον προημιτελικό ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς, μοναδική ελπίδα των Γάλλων στο τουρνουά. (Ο Μονφίς άφησε εκτός με 6-0, 6-2, 7-5 τον Γκιγιέρμο Γκαρθία-Λόπεθ).

Οι προημιτελικοί της Τρίτης περιλαμβάνουν τους αγώνες του Μίλος Ράονιτς με τον  Νόβακ Τζόκοβιτς και του Τόμας Μπέρντιχ με τον Έρνεστς Γκούλμπις. Την Τετάρτη αγωνίζονται Μάρεϊ και Ναδάλ.

 

 

 

By