Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ραντεβού μέσω… τιτιβίσματος για τους ΥΠΕΞ Βρετανίας και Σουηδίας

 Τον τίτλο του καλύτερη tech αξιωματούχου στον κόσμο κατέχει ο Καρλ Μπιλτ

twitterMέσω Twitter προσκάλεσε ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών Καρλ Μπιλτ, τον Bρετανό ομόλογό του Ουίλιαμ Χέιγκ στη Σουηδία, στις 28 και 29 Αυγούστου. «Προσκαλώ τον Bρετανό υπουργό Εξωτερικών @WilliamJHague να έρθει στη Στοκχόλμη αργότερα μέσα στο μήνα. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε. Την Ευρώπη και τον κόσμο». «Ευχαριστώ για την πρόσκληση στη Στοκχόλμη – Θα χαρώ να έρθω τέλη Αυγούστου όπως προτείνετε», απάντησε ο Χέιγκ και πάλι μέσω Twitter, και το ραντεβού «έκλεισε».

Αργότερα, ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως στο πρόγραμμα της συνάντησης θα είναι τα διμερή ζητήματα. Οι δύο άνδρες θα κάνουν επίσης παρεμβάσεις στο Σουηδικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και ο κ. Χέιγκ θα εκφωνήσει λόγο στην ετήσια συνάντηση των σουηδών πρεσβευτών.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη με τίτλο «Twiplomacy», που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο από το πρακτορείο δημόσιων σχέσεων Μπέρσον-Μαρστέλερ, στο συγκεκριμένο δίκτυο ο Σουηδός υπουργός Εξωτερικών είναι «ο καλύτερα συνδεδεμένος αξιωματούχος στον κόσμο».

Πηγή: lifo

(Visited 1 times, 1 visits today)
By