Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σπάει τον… κουμπαρά η Ρεάλ για Ρονάλντο

«Μυθική» πρόταση ετοιμάζει η «Βασίλισσα» για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πορτογάλου μέχρι το 2018.

cristiano-ronaldo (1)Η καυτή… πατάτα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την ολοκλήρωση μίας καταστροφικής σεζόν, ακούει στην ανανέωση του συμβολαίου του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μπορεί να δεσμεύεται με τους «μερένχες» μέχρι το 2015, όμως πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως αν δεν του γίνει επέκταση με βελτιωμένες αποδοχές, θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του για άλλες… πολιτείες.

Έτσι, οι παράγοντες της ομάδας αναγκάστηκαν να κάτσουν κάτω και να ετοιμάσουν μία άκρως δελεαστική πρόταση, προκειμένου να κρατήσουν το «CR7» στην Μαδρίτη μέχρι το 2015.

Σύμφωνα με το «goal.com», η πρόταση αυτή θα τους κοστίσει 156,2 εκατομμύρια ευρώ, εκ των οποίων όμως το 52% πάει στην εφορία. Άρα στον Ρονάλντο θα μείνουν περίπου 75 εκατομμύρια, τα οποία αν τα διαιρέσουμε δια 5 φτάνουμε στα 15 ετησίως.

Αυτομάτως, ο Πορτογάλος θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, έχοντας μπροστά του μόνο τον Ετό, ο οποίος στην Ανζί παίρνει 20 εκατομμύρια.

Αντιθέτως θα ξεπεράσει τον Μέσι που αμείβεται με 13 εκατομμύρια από την Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Φαλκάο που θα παίρνει 14 εκατομμύρια από την Μονακό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By