Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σπιθαμή προς σπιθαμή ερευνά η Αντιτρομοκρατική όλη την Ελλάδα

Ψάχνουν συνεργούς και άλλα κρησφύγετα του Μαζιώτη

antitromokratiki 2

Έρευνες στο Νέο Κόσμο, την Αγία Παρασκευή και τα Καμμένα Βούρλα πραγματοποιεί η Αντιτρομοκρατική ώστε να εντοπίσει τους δύο συνεργούς του Νίκου Μαζιώτη.

Κατά την διάρκεια των ερευνών τους, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα 30χρονου στο Νέο Κόσμο, όπου βρήκαν τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΡΙΤ.

Στη Φθιώτιδα οι έρευνες εστιάζονται σε διαμέρισμα στην περιοχή των Καμμένων Βούρλων, το οποίο χθες το απόγευμα «επισκέφθηκε» η Αντιτρομοκρατική, όπου σύμφωνα με πληροφορίες και με ρεπορτάζ του LamiaReport βρήκε ως ενοίκους δυο γυναίκες.

antitromokratiki600_120214ii

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η σχέση τους με τον 35χρονο και αν τελικά το συγκεκριμένο διαμέρισμα συνδέεται με τον 35χρονο και τον Μαζιώτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο σπίτι στα Καμένα Βούρλα.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τον 35χρονο Γ.Π, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφού όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχε στις ληστείες που είχαν διαπραχθεί σε υποκαταστήματα τραπεζών, στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 στην Ακράτα και στις 25 Ιουλίου του 2013 στα Μέθανα.

antitromokratiki

Μετά την ανακάλυψη του κρησφύγετου του Μαζιώτη στο Μαρούσι, η Αντιτρομοκρατική αναζητά τη γιάφκα με τον κρυφό οπλισμό, που -βάσει των εκτιμήσεων- βρίσκεται στα Πατήσια, κοντά στον ηλεκτρικό, μεταξύ Άνω Πατησίων και Αγίου Νικολάου.

By