Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Πρωταθλητές Ευρώπης

994030

Δύο ημέρες μετά την κατάκτηση της Euroleague, o Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε στον Προεδρικό Μέγαρο την διοίκηση, το τεχνικό τιμ, αλλά και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» του χάρισαν μία φανέλα με το νούμερο «1» στην πλάτη, αλλά και δύο εισιτήρια διαρκείας για το ΣΕΦ, προκειμένου να μπορέσει όποτε θέλει να δει από κοντά ένα παιχνίδι των Πειραιτών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας μία τιμητική πλακέτα, ενώ το μήνυμά του για την μεγάλη επιτυχία των Πρωταθλητών Ευρώπης ήταν το εξής: «Σε έναν καιρό δύσκολο όπου στην στην χώρα υπάρχει κρίση, δώσατε μεγάλη χαρά και δείξατε ότι ο Έλληνας μπορούν να τα καταφέρουν σε καιρούς δύσκολους».

Παράλληλα, τον Ολυμπιακό τίμησε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο επίτευγμα του Γιώργου Μπαρτζώκα λέγοντας: «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4 αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Συγχαρητήρια γιατί ανοίγεις την αγορά για τους Έλληνες προπονητές που έχουν λαμπρό μέλλον».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωση ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Πριν από 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση ότι το πιο βαθυ σκοτάδι πριν την χαραυγή και είμαστε υπερήφανοι για το σπουδαίο αυτό επίτευγμα με τις δύο Ευρωλίγκες αλλά κυρίως για τον τρόπο που είχαμε ονειρευτεί. Πρόκειται για μεγιστη τιμή να σε τιμάει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Και πέρυσι μας είχε καλέσει αλλά υπήρχαν οι τελικοί και δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόσκληση».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Αυτό που μας κάνει υπερήφανους για οτι πετύχαμε είναι όι χάρηκαν εκατομμύρια Έλληνες και αυτό το έχουμε νιώσει σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με πέρυσι για την χαρα. Στον κ.Παπούλια δώσαμε διαρκείας και μια φανέλα με το Νο1 και τον περιμένουμε του χρονου στο ΣΕΦ». 

By