Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο MEGA ο Πέτρος Τατσόπουλος;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πέτρος Τατσόπουλος δέχθηκε πρόταση από το Νίκο Παναγιωτόπουλο, διευθυντή ειδήσεων του MEGA, για να είναι σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 8.

147138-tatsopouos

Είναι γνωστό εδώ και καιρό, πράγμα που φάνηκε και με την απομάκρυνση της Τρέμη από την παρουσίαση του δελτίου, ότι το μεγάλο κανάλι προσπαθεί να κάνει ένα συνολικό λίφτινγκ στις ειδήσεις του.

Δεν είναι μόνο τα νούμερα τηλεθέασης που είναι χαμηλά, αλλά είναι και μια εσωτερική έρευνα που ζήτησε το κανάλι από ιδιωτική εταιρεία που δείχνει ότι τα πρόσωπα που παρουσιάζουν το δελτίο δεν είναι πλέον αρεστά το τηλεοπτικό κοινό. Πολλοί καταλογίζουν κυβερνητισμό και κούραση στο δελτίο. Μέσα σ΄αυτά τα πλαίσια προβλέπονται ριζικές αλλαγές τόσο στο περιεχόμενο και το στήσιμο των ειδήσεων όσο και στα πρόσωπα.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει άποψη, είναι αιρετικός αρκετές φορές και σίγουρα πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα περίπτωση σαν σχολιαστής μιας και βρίσκεται πιο κοντά στην κοινωνία παρά στην πολιτική δημοσιογραφία. Απ΄ό,τι γράφει η εβδομαδιαία εφημερίδα Καρφί, οι συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον Πέτρο συνεχίζονται. Εάν αυτή η συνεργασία ευοδωθεί θα πρόκειται για μια πάρα πολύ μεγάλη στροφή στη φιλοσοφία του MEGA και θα σηματοδοτήσει με ευκρινή τρόπο την αλλαγή πλεύσης.

By