Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνέχεια στην κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – Λαζαρίδη

Νέοι διαξιφισμοί στη Βουλή για τη θεωρία των δύο άκρων

Ζωή Κωνσταντοπούλου (Φωτογραφία FOS PHOTOS Παναγιώτης Τζάμαρος)
Ζωή Κωνσταντοπούλου (Φωτογραφία FOS PHOTOS Παναγιώτης Τζάμαρος)

ΒΟΥΛΗ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του Χρύσανθου Λαζαρίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μια ημέρα μετά την «διπλή» επίθεση που της εξαπέλυσε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε εμπρηστική, προκλητική, πρακτορική και προβοκατόρικη την επίθεση εναντίον της και εναντίον του κόμματός της.

«Προκαλεί μείζονα ανησυχία η επιμονή του κ. Λαζαρίδη να μιλάει για νεκρούς που θα έρθουν και να προειδοποιεί, ο πρωθυπουργός, είναι υπεύθυνος και βεβαίως κανείς δεν δικαιούται να προσποιείται ότι αγνοεί τα σχέδια αποσταθεροποίησης εις βάρος της χώρας, κανείς δεν πρέπει να αγνοεί τι σημαίνει προβοκάτσια», ανέφερε η Ζ. Κωνσταντοπούλου , ενώ απαντώντας της ο Χρύσανθος Λαζαρίδης επέμεινε στις θέσεις του ότι η βουλευτής με την παρουσία της ευτελίζει το κοινοβούλιο, άποψη με την οποία –όπως είπε- συμφωνούν πολλοί βουλευτές.

«Καθυβρίστηκα με φράσεις όπως πρακτόρικη και προβοκατόρικη επίθεση, δεν θα απολογηθώ για σενάρια συνωμοσίας, αλλά θα πω ότι έχω δικαίωμα κριτικής που είναι απεριόριστﻨ, σημείωσε ο Χρύσανθος Λαζαριδης, εξαπολύοντας νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. «Η κλιμάκωση της έντασης, από μέρους σας δημιουργεί υπόστρωμα βίας που οδηγεί σε σύγκρουση και μπορεί οδηγήσει σε αιματηρά περιστατικά και θανάτους», είπε και αναφέρθηκε στα επεισόδια στις Σκουριές και σε φράσεις που έχουν πει βουλευτές της για ραντεβού στα γουναράδικα.

«Με αυτά που λέτε εδώ μέσα, όχι μόνο εσείς, άλλοι λένε χειρότερα, κάποιοι τα ακούν απέξω, ξέρετε πόσοι μπορούν να επηρεαστούν και να αρχίσει το κακό; Και αν αρχίσει ξέρετε που θα σταματήσει; Πρέπει να αποτρέψουμε την ένταση που οδηγεί σε χειρότερη βία.», ανέφερε ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού.

Διαβάστε εδώ τι έχει προηγηθεί

(Visited 1 times, 1 visits today)
By