Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί Καζάζης – Ολυμπιακός

Η ομάδα θα παραμείνει στην κορυφή για πολλά χρόνια, σημειώνουν οι ερυθρόλευκοι

1

Συνταγή πετυχημένη δεν την αλλάζεις. Γι αυτό και ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία  του με τον Δημήτρη Καζάζη. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ του Πειραιά για την επόμενη διετία. Η σχετική ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την διετή επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών Δημήτρη Καζάζη. Ο έμπειρος προπονητής μετά από την ανανέωση της συνεργασίας του δήλωσε: «Μετά από δυο χρόνια άριστης συνεργασίας με την διοίκηση και τους αθλητές είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα που κατέκτησε πέντε τίτλους σ’ αυτή την περίοδο. Η ομάδα είναι στην κορυφή και θα παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος και τόσο εγώ όσο και οι αθλητές θα δώσουμε τον εαυτό μας για συνεχίσουμε να κατακτάμε τίτλους.

Από την πλευρά του, ο κ. Καζάζης σημείωσε πως:

»Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ευχαριστώ και τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Διοίκηση, ομάδες, κόσμος. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας των ομάδων μας».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By