Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα 10 καλύτερα 5άστερα ξενοδοχεία του Λονδίνου

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεμάτο με μια μεγάλη ποικιλία από πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων με τα περισσότερα να βρίσκονται στην παγκοσμίως γνωστή πρωτεύουσα, το Λονδίνο.

Αυτές οι επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον τουρισμό, όπως πολλοί από τους πλουσιότερους στον κόσμο ζητούν τα υψηλότερα πρότυπα για τις επισκέψεις τους σε αυτή την περιοχή.

Ευτυχώς, το Λονδίνο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πλούσια επιλογή από πολυτελή ξενοδοχεία για να επιλέξουν.

Το Ritz, Piccadilly

Ritz Long Gallery New 004

Το The Ritz London είναι ένα γραφικό ξενοδοχείο 5 αστέρων που βρίσκεται στο δρόμο Piccadilly με 133 εντυπωσιακά δωμάτια. Η φήμη του επεκτείνεται στις τέσσερις γωνιές του κόσμου, χάρη στη κορυφαία υπηρεσία που παρέχει.

Το Ritz συχνά πρωταγωνιστεί στα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης, ως το πρότυπο για όλα τα ξενοδοχεία 5 αστέρων.

Πολλά διάσημα ονόματα έχουν μείνει και να παίξει στη λέσχη του, όπου τα στοιχήματα μπορεί να φτάσουν σε χιλιάδες λίρες.

The Dorchester, Mayfair

London_TheDorchester_Lobby

Ως μέλος του παγκοσμίου φήμης Dorchester Collection (μια ομάδα δέκα αποκλειστικών ξενοδοχείων 5 αστέρων σε όλο τον κόσμο), το Dorchester βρίσκεται στη μέση του Mayfair στο κεντρικό Λονδίνο και διαθέτει διάσημο αστέρι Michelin στο εστιατόριο και το μπαρ.

Άνοιξε το 1931, το ξενοδοχείο είναι γεμάτο ιστορία και εντυπωσιακή ποιότητα καταλύματος που συνοδεύεται από ένα κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών που παρέχονται από το προσωπικό της.

The Savoy, Westminster

Savoy_1_2

Το Savoy βρίσκεται στο Westminster και εγκαινιάστηκε το 1889. Η μπροστινή είσοδος ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του ξενοδοχείου των 5 αστέρων, καθώς και το εύρος των διάσημων μπαρ που συνοδεύουν τα κλασικά καταλύματα.

Ξεχωρίζουν, το American Bar, που ήταν μία από τις πρώτες θέσεις για να προσφέρει αμερικάνικο κοκτέιλ έξω από τις ΗΠΑ. Το Savoy έχει επίσης υποστεί πρόσφατα μια σημαντική αποκατάσταση, προκειμένου να ενισχύσει τα πρότυπα στην ήδη άψογη ποιότητά του.

Η κορυφαία σουίτα διαθέσιμη στο Savoy, η Royal Suite, κοστίζει £ 12.000 τη βραδιά για διαμονή. Το απόλυτο στην πολυτέλεια!

Το Lanesborough, Knightsbridge

the-lanesborough-a-st-regis-hotel-21

Το Lanesborough είναι ένα κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου και βρίσκεται στο Knightsbridge. Προσφέρει την πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου στο Λονδίνο «The Lanesborough Suite» που κοστίζει ένα δροσερό £ 18.000 ανά διανυκτέρευση!

Περιλαμβάνει, φυσικά, ένα ιδιωτικό μπάτλερ, ένα σοφέρ Rolls Royce, καθώς και διάφορες άλλες δωρεάν παροχές. Το φαγητό δεν είναι κακό στο The Lanesborough ούτε. Έσπασε το ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο για να λάβουν αστέρι Michelin, όταν εστιατόριο ναυαρχίδα του «Apsleys, ένα εστιατόριο Heinz Beck» απέκτησε το πολυπόθητο βραβείο σε λιγότερο από 5 μήνες από το άνοιγμα.

Το ίδιο το ξενοδοχείο θα κλείσει στα τέλη Δεκεμβρίου, προκειμένου να υποβληθούν σε εκτεταμένες ανακαινίσεις που θα διαρκέσει περίπου ένα χρόνο.

One Aldwych, Covent Garden

lobby_bar_1

Το One Aldwych είναι ξενοδοχείο με 105 υπνοδωμάτιο, βρίσκεται στο Convent Garden, μια πολυσύχναστη τουριστική περιοχή που είναι πάντα ενεργή.

Οι επιλογές από εστιατόρια και μπαρ σε αυτό το ξενοδοχείο έρχονται να επιβεβαιώσουν τη θέση του ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Λονδίνου.

Προσφέρει απολαυστικό απογευματινό τσάι, καθώς και πρωτότυπες κοκτέιλ συνταγές. Με δωμάτια που προσφέρουν υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή διάσημα αξιοθέατα, όπως το Waterloo Bridge, είναι το ιδανικό ξενοδοχείο για οικογενειακές διακοπές, ή για επαγγελματικούς λόγους.

Brown΄s Hotel, Mayfair

Browns-Hotel-Dover-Suite-Sitting-Room

Από τα πολλά ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο Mayfair, το Rocco Forte Brown ξεχωρίζει, καθώς ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που άνοιξε στο Λονδίνο.

Το επίπεδο της μοναδικότητας σε κάθε δωμάτιο και της σουίτας έχουν φιλοξενήσει σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες και συγγραφείς όπως ο Ράντγιαρντ Κίπλινγκ.

45 Park Lane, Mayfair

CUT-at-45-Park-Lane-(2)

Το 45 Park Lane είναι ένα από τα νεότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Λονδίνο που άνοιξε στα τέλη του 2011, καθώς είναι μέλος του αποκλειστικού Dorchester Collection.

Βρίσκεται ακριβώς γύρω από τη γωνία από τη μητρικό του ξενοδοχείο, The Dorchester, και είναι το πρώτο στην Ευρώπη που έχει ένα εστιατόριο διακοσμημένο με το ιδιαίτερο γούστο του σεφ Wolfgang Puck και ονομάζεται «CUT στο 45 Park Lane».

Mandarin Oriental Hyde Park, Knightsbridge

Mandarin_Oriental_London_Hyde_Park_Suite

Το ξενοδοχείο Mandarin Oriental Hyde Park υπέστη ένα σημαντικό λίφτινγκ που ολοκληρώθηκε το 2000 και έκτοτε έχει πάει για να γίνει ένα από κορυφαία ξενοδοχεία του Λονδίνου.

Διαθέτει ένα εστιατόριο με αστέρι Michelin σε «φύλλωμα», καθώς και μια διακόσμηση σε Victorian στυλ. Με πάνω από το ήμισυ των 173 δωμάτια και 23 σουίτες με θέα στο Hyde Park, αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν πολυτελή καταλύματα στο Knightsbridge.

Το σπα διαθέτει αποκλειστικές θεραπείες  και έχει ψηφιστεί ως ένα από τα καλύτερα spa του Ηνωμένου Βασιλείου.

The Goring, Westminster

london-the-goring-hotel-320599_1000_560

Tο Goring έχει ανοίξει πάνω από 100 χρόνια και ήταν το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο που είχε ένα μπάνιο και κεντρική θέρμανση σε κάθε δωμάτιο. Από τότε έχουν διανύσει πολύ δρόμο!

Σήμερα, το ξενοδοχείο διαθέτει στους επισκέπτες, όπως η βασιλική οικογένεια που έμεινε στο The Goring στην κατασκευή μέχρι το γάμο του πρίγκιπα William και Kate Middleton στο 2011.

Αυτό το boutique ξενοδοχείο έχει ένα μείγμα από 69 δωμάτια και σουίτες που παρέχουν σε μια quainter αίσθηση και είναι από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στο Λονδίνο.

Οι κατά παραγγελία Πολυέλαιοι Swarowski έχουν δώσει μια θαυμάσια αφή στο μεγαλείο του εστιατορίου The Dining Room που σερβίρει καθαρά βρετανική κουζίνα.

Τhe Milestone, Kensington

milestone-hotel-25

Βρίσκεται στην εύπορη περιοχή του Κένσινγκτον, το Milestone είναι σ΄ένα διατηρητέο ​​κτήριο το Grade II που χτίστηκε αρχικά τον 17ο αιώνα.

Με 57 δωμάτια και σουίτες και την απίστευτη θέα στο Παλάτι του Κένσινγκτον και τους κήπους, το Milestone, κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία 5 αστέρων στην πρωτεύουσα και παρέχει 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ για όλους τους επισκέπτες.

Το εστιατόριο και μπαρ στο χώρο του ξενοδοχείου, έχουν πάνω από 400 κρασιά εσοδείας για να ταιριάζουν σε κάθε γνώστη κρασιού στο εστιατόριο Cheneston.

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By