Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Τραγούδα τώρα π…στη από εκεί που είσαι» (Ηχητικό)

Απίστευτες φράσεις από τον σωματοφύλακα του Μιχαλολιάκου για τον νεκρό Παύλο Φύσσα

xrisi augi
© FOSPHOTOS Alexandros Katsis

 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι δύο συνομιλίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στις οποίες, εμφανίζεται να μιλάει πρόσωπο κοντά στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με οικείους του και να χρησιμοποιούν χυδαίους χαρακτηρισμούς για το νεκρό Παύλο Φύσσα.

Με τη φράση «τραγούδα τώρα π…στη από εκεί που είσαι», ο σωματοφύλακας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής και μέλος της ΚΕ του κόμματος, Σωτήρης Δεβελέκος, σχολιάζει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με τις δύο συνομιλίες που φέρνει στη δημοσιότητα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο 105,5», δύο ημέρες μετά το φόνο του Παύλου Φύσσα, ο Σωτήρης Δεβελέκος, μιλώντας στο τηλέφωνο με οικείο του πρόσωπο, βρίζει το νεκρό, λέγοντας: «Ήταν ένα κωλόπαιδο και μισό».

Στη δεύτερη συνομιλία, ο Δεβελέκος λέει: «Σε συμπλοκή ήτανε το μ…νί», ενώ ο συνομιλητής του ακούγεται κάποια στιγμή να απαντάει, όταν μαθαίνει ότι ο Φύσσας έκανε σατιρική εκπομπή στο Διαδίκτυο: «Τώρα θα κάνει εκπομπή από τον παράδεισο».

Ο Σωτήρης Δεβελέκος ήταν, επίσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά. Οι δύο συνομιλίες του, σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό, περιλαμβάνονται στις ογκώδεις δικογραφίες των υποθέσεων των μελών της Χρυσής Αυγής.

Ακούστε το ηχητικό

By