Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απογοητευτική η προσέλευση του κόσμου στην ομιλία Τσίπρα 

Η χαμηλή προσέλευση του κόσμου δυσαρέστησε και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

01_tsipras_thess_13_09Απέτυχε παταγωδώς το επικοινωνιακό τρικ των συμβούλων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι ήθελαν να διοργανώσουν μια μεγαλειώδη συγκέντρωση γεμίζοντας τη λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη.

Από τους 11 πυλώνες φωτισμού που στήθηκαν κατά μήκος της παραλιακής οδού ο όγκος του συγκεντρωμένου πλήθους έφτασε μέχρι τον τρίτο.

Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για επικοινωνιακό λάθος και τονίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου που θα ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο.

Η χαμηλή προσέλευση του κόσμου δυσαρέστησε και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Πριν ανέβει στο βήμα κοιτούσε προβληματισμένος τη μάζα του κόσμου η οποία δεν απλωνόταν στη λεωφόρο Νίκης όπως προέβλεπε το σχέδιο των συμβούλων του.

Τη χαμηλή προσέλευση επισημαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγκριτοι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης. “Α ρε Τσίπρα. Σε πάει η εποχή και πίστεψες πως έγινες Ανδρέας. Νομίζεις πως σε εμπιστεύεται ο κόσμος, ενώ απλά καταψηφίζει τους άλλους γι αυτά που περνά. Μετά βίας αν είχε τετραψήφιο αριθμό στην συγκέντρωση. Από τους ένδεκα πυλώνες φωτισμού που έστησαν, μόνον οι τρεις χρειάστηκαν για να φωτίσουν ακριβώς μπροστά στην εξέδρα. Τράτζικ. Προς γνώση και συμμόρφωση” σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Διευθυντής της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Μιχάλης Αλεξανδρίδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By