Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φ. Κωνσταντίνου: «Είναι η ώρα της σύμπνοιας»

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επεξεργαστεί μέτρα

 

Fytos KonstantinouEίναι η ώρα της σύμπνοιας, της ενότητας όλων, και η ώρα που θα πρέπει η κάθε πολιτική δύναμη να καταθέσει τη σοφία της και να την αξιοποιήσει προς το συμφέρον και το καλό του τόπου και του λαού, δήλωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Δημοκρατικού Κόμματος Φύτος Κωνσταντίνου μετά το πέρας του Εθνικού Μνημοσύνου του Γεωργίου Χ. Αζίνα που τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Έστειλε επίσης το μήνυμα πως όλοι θα πρέπει να ενεργήσουν μακριά από αντεγκλήσεις, αντιπαραθέσεις, αντιπαλότητες και προκλήσεις, προσθέτοντας παράλληλα πως μόνο έτσι θα μπορέσει ο τόπος να ξεπεράσει τα σημερινά οικονομικά αδιέξοδα, που έχει ενώπιον του.

Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να επεξεργαστεί μέτρα λέγοντας πως « ήδη η κυβέρνηση επεξεργάζεται σειρά μέτρων» που θα πρέπει ωστόσο, όπως συνέχισε, να ληφθούν άμεσα, ούτως ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια ανάσα στο Κυπριακό λαό, να μπορέσει να προχωρήσει παρά κάτω και σύντομα να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα που έχει ενώπιον του.

 

Πηγη: http://offsite.com.cy

By