Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020

1-0 η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο ματς με τον Παναθηναϊκό που προσπαθούσε μόνο μόνο αμυντικά και πήρε δίκαια το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και το δεύτερο τρίποντο της στα playoff

Ανώτερη η ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη σε τρομερό γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και πέτυχε το δεύτερο τρίποντο της στα playoffs και βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης που οδηγεί στο Champions League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κόντρα σε έναν Παναθηναϊκό που έπαιξε με πολλές ελλείψεις και δεν μπορούσε σε κανένα σημείο να δημιουργήσει παρά μόνο να αμυνθεί βρήκε αυτό που έψαχνε, το γκολ, με τον Χριστουδουλόπουλο που ήρθε από τον πάγκο.

Η αναμέτρηση του ΟΑΚΑ δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς ναι μεν η ΑΕΚ μπορεί να ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Στιλ ουσιαστικά καθώς αν και επιχείρησε περισσότερα από δέκα σουτ, μόλις τα δυο πήγαν προς την εστία και το ένα βρήκε δίχτυα.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός επιθετικά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε από τον άξονα, ούτε από τα πλάγια και οι παίκτες των πράσινων φάνηκαν επηρεασμένοι από τις απουσίες που είχαν και σίγουρα στοίχησαν στο τριφύλλι. Κάτι για το οποίο έκανε λόγο μετά το τέλος της αναμέτρησης και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

By