Τρίτη, 7 Απριλίου, 2020

25χρονη σκότωσε τον εραστή της, τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους!

Τραγικό τέλος είχαν τέσσερα μέλη μιας οικογένειας που δολοφονήθηκε στη Ρωσία. Δράστης ήταν η ερωμένη του πατέρα, η οποία συνελήφθη και ομολόγησε το φριχτό έγκλημά της: τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο μικρών κοριτσιών τους, 6 και 4 ετών.

Η 25χρονη έπνιξε τα παιδιά στη μπανιέρα, ενώ το ζευγάρι πέθανε από τραύματα μαχαιριού. Σύμφωνα με την αστυνομία, το διαμέρισμα τυλίχθηκε στις φλόγες στη συνέχεια, σε μια προσπάθεια της νεαρής γυναίκας να κρύψει το έγκλημά της.

Η μεγαλύτερη κόρη του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας 12 ετών, ήταν με τη γιαγιά της την ώρα του τετραπλού φονικού, με αποτέλεσμα να σωθεί η ζωή της.

Η 25χρονη μαζί με τη 19χρονη αδερφή της επισκεπτόταν τον σύζυγο στο σπίτι, όταν η σύζυγος με τα παιδιά επέστρεψαν αναπάντεχα, σύμφωνα με την αστυνομία. Αστυνομική πηγή που επικαλείται το Siberian Times αναφέρει ότι η γυναίκα «ήταν η ερωμένη του άντρα και είχε έρθει να τον επισκεφτεί με την αδερφή της. Ήπιαν αλκοόλ και ξαφνικά η σύζυγος επέστρεψε σπίτι με τα παιδιά. Οι δύο γυναίκες άρχισαν να τσακώνονται».

Η 19χρονη αδερφή της ερωμένης υποστηρίζει πως εκείνη την ώρα εγκατέλειψε το διαμέρισμα. Όταν επέστρεψε, διαπίστωσε ότι η 25χρονη είχε μαχαιρώσει τους συζύγους και είχε σκοτώσει τα παιδιά τους.

Η υπόθεση ερευνάται από τις Αρχές, ενώ η νεαρή γυναίκα βρίσκεται αντιμέτωπη ακόμη και με 30 χρόνια στη φυλακή.