Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τραγικός Ολυμπιακός με Χόφενχαϊμ [βίντεο]

Προβλημάτισαν οι «ερυθρόλευκοι» με την ήττα τους με 4-1 από την Γερμανική ομάδα.

1010744Από την αισιοδοξία στον προβληματισμό. Αυτή είναι η εναλλαγή συναισθημάτων στον Ολυμπιακό μετά την ήττα με 4-1 από την Χόφενχαϊμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξαφάνισαν τα σημάδια βελτίωσης που είχαν δείξει μέχρι στιγμής, «πονοκεφαλιάζοντας» σε όλες τις γραμμές…

Στην άμυνα που παρουσιάστηκαν πολλά κενά, στο χώρο του κέντρου που έγιναν πολλά λάθη, αλλά και στην επίθεση που δεν κατάφερε να απειλήσουν, παρά ελάχιστες στιγμές.

Η Χοφενχάιμ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και με τον Άμπραχαμ στο 14′ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 32΄ τα διαδοχικά λάθη από Σάμαρη και Χολέμπας έφεραν τον Βολάντ σε πλεονεκτική θέση, κάνοντας το 2-0.

Η εικόνα αυτή συνεχίστηκε και στην επανάληψη, παρά τις αλλαγές του Μίτσελ, με αποτέλεσμα ο Σίμπλοκ στο 72′ και ο Φορμίνο στο 76′ να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, πριν ο Διαμαντάκος μειώσει στις καθυστερήσεις.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστελς, Μπεκ, Ρούντι, Πολάνσκι, Φιρμίνο, Ελιουνουσί, Άμπραχαμ, Μοντέστε, Βέστεργκαρντ, Βόλαντ, Τόλιαν. Αγωνίστηκαν και οι: Στρομπλ, Τζόνσον, Σούλε, Σίπλοκ, Τέσκερ, Ζάρκα, Λούντβιγκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Γιαννιώτης), Σαλίνο (46’ Παπάζογλου), Χολέβας (61’ Λυκογιάννης), Μετζανί, Σιόβας (46’ Μανωλάς), Μασάντο (61’ Φέισα), Μανιάτης (46’ Ντομίνγκεζ), Σάμαρης (61’ Ντε Βινσέντι), Φετφατζίδης (46’ Ολαϊτάν), Κάμπελ (46’ Φουστέρ), Μήτρογλου (61’ Διαμαντάκος).

By