Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Aίσχος και διαστροφή το thessaloniki Pride κατά τον Άνθιμο

 Έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση χριστιανικών οργανώσεων στην αυλή του Αγίου Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής και θα ακολουθήσει αγρυπνία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το gay pride

anthimos

«Αίσχος» και «πρόκληση» χαρακτήρισε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης  Άνθιμος τις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή και το Σάββατο στην πόλη. «Σεβαστείτε και το σχήμα και τη ζωή μου ολόκληρη για τα θέματα της Εκκλησίας και του λαού μας και την ευπρέπεια και μη με αναμιγνύετε με αυτό το αίσχος. Τελείωσε. Είναι μια διαστροφή της ανθρωπίνης υπάρξεως» πρόσθεσε ερωτηθείς από δημοσιογράφο, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Η Εκκλησία έχει μια προτροπή: «μη δώτε το άγιον τοις κυσί», δηλαδή «μην ανακατεύετε τα άγια ζητήματα και πράγματα με τα σκυλιά»» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση χριστιανικών οργανώσεων στην αυλή του Αγίου Δημητρίου το βράδυ της Παρασκευής και θα ακολουθήσει αγρυπνία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το gay pride, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραστεί και ο ίδιος.

By