Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Άφιξη Τραμπ στις Βρυξέλλες: Όλα τα βλέμματα πάνω στην «πρώτη κυρία» Μελάνια

Mε τον αέρα μοντέλου και τη λάμψη αστέρα του Χόλιγουντ, η σύζυγος του «πλανητάρχη» έδειξε πως γνωρίζει τον τρόπο να στέκεται στο ύψος της

Μπορεί να αμφισβητείται ως «πρώτη κυρία» από την επιβλητική παρουσία της κόρης της Ιβάνκα, μπορεί να μην συμμετέχει με θέρμη στα κοινά, ενδεχομένως να μην έχει αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο της ως σύζυγος του «πλανητάρχη», ίσως δε, να μην… ενθουσιάζεται από την βάσει… πρωτοκόλλου ζωή που θα είναι υποχρεωμένη για τα επόμενα τέσσερα χρόνια να ζει. Η Μελάνια Τραμπ, ωστόσο, παραμένει μία επιβλητική γυναικεία παρουσία. Μία παρουσία που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της κατά την άφιξη του προεδρικού ζεύγους στις Βρυξέλλες, για τη σύσκεψη του ΝΑΤΟ.

Η Μελάνια Τραμπ βγήκε από το προεδρικό αεροσκάφος με τον αέρα μοντέλου και τη λάμψη αστεριού του Χόλιγουντ. Επέλεξε να φορέσει κάτι απλό, αλλά τόσο εντυπωσιακό, που κατάφερε να προσελκύσει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η «πρώτη κυρία» των ΗΠΑ στάθηκε πιο… προεδρική από ποτέ δίπλα στον σύζυγό της Ντόναλντ, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να «κλέψει» έστω και μία στιγμή… δόξας κατά την άφιξή τους στη στρατιωτική βάση του Μέλμπουργκ και τη μεγαλοπρεπή τελετή υποδοχής που είχε στηθεί.

Παρ” ότι στο σημείο βρισκόταν σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Βελγίου και του ΝΑΤΟ, παρ” ότι η Σύσκεψη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας εκτιμάται κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον με την παρουσία του Αμερικανού προέδρου, η Μελάνια κατάφερε να ξεχωρίσει, να τραβήξει όλα τα φλας πάνω της και να αποδείξει ότι -τελικά- έχει τον τρόπο της να είναι η «πρώτη κυρία», έστω και αν έχει λοιδορηθεί όσο λίγες από τον Τύπο.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξη της Μελάνια στη βάση του Μέλμπουργκ…

(Visited 1 times, 1 visits today)
By