Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, 2020

Alert! Στον Άρειο Πάγο η υπόθεση Σώρρα

Στην Πρόεδρο και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής τα δημοσιεύματα για την υπόθεση του Αρτέμη Σώρρα προκειμένου να ερευνηθούν.

Ο υπουργός μάλιστα στην ανακοίνωση ξεφεύγει από την υπόθεση αυτή κάθε αυτή και βρίσκει μία ακόμα ευκαιρία για εξαπολύσει επίθεση στην αντιπολίτευση, η οποία ζητάει εδώ και μέρες την παρέμβαση του κράτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αντιπολιτευτική τακτική της Νέας Δημοκρατίας ξεπερνά κάθε επίπεδο πολιτικής γελοιότητας καθώς για ένα φαινόμενο που γεννήθηκε και ανδρώθηκε επί των ημερών της, το φαινόμενο Σώρρα, εγκαλεί σήμερα την κυβέρνηση.

Είναι εντυπωσιακό ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών που εκδόθηκε το 2013, δεν απασχόλησε ούτε στο ελάχιστο την τότε Κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό. Το να εμφανίζονται σήμερα εγκαλούντες την Κυβέρνηση, είναι τουλάχιστον κωμικό.Ήδη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής ζήτησε να ενημερωθεί τόσο για το περιεχόμενο της συγκεκριμένης απόφασης όσο και για την πορεία της υπόθεσης.

Σήμερα δε, διαβίβασε αμέσως την απόφαση στην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τα σχετικά δημοσιεύματα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για περαιτέρω έλεγχο».