Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Άλλος άνθρωπος ο Πάνος Καμμένος! Πόσα κιλά έχασε; (φωτό)

Εμφανώς αδυνατισμένος εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

kamm1

Εντύπωση προκάλεσε η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου κατά την διάρκεια της χθεσινής του συνάντησης με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανώς αδυνατισμένος. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών εύκολα θα καταλάβει ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες 32!

kamm

Ο Πάνος Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, όπως άλλωστε και ο κυβερνητικός του εταίρος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μέσα σε 1,5 χρόνο μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί εμφανισιακά.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος, τους τελευταίους 4 μήνες καταβάλλει προσπάθεια για να γίνει κομψός και όπως έδειξαν και οι χθεσινές φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει.

kamm3

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχασε 32 κιλά, από 140 έχει κατέβει στα 108, κάνοντας βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, αυστηρή δίαιτα και φυσικά άσκηση η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμπι.

Μάλιστα ο ίδιος σε προσωπικές του συζητήσεις διατείνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

kamm4 kamm5 kamme2

(Visited 1 times, 1 visits today)
By