Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

Ανακάλυψαν κλεμμένο αυτοκίνητο που ίσως ανήκει στην Πόλα Ρούπα

Το αυτοκίνητο μεταφέρεται αυτή την ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ

roupa

Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο εικάζεται ότι η Πόλα Ρούπα έφθασε στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου είχε ραντεβού για το «ταξίδι» με το ελικόπτερο, εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. στο Πόρτο Χέλι.

Το αυτοκίνητο μεταφέρεται αυτή την ώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί ενδελεχώς και να βρεθούν ίχνη DNA, ή άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τις αστυνομικές έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του φυλακισμένου Νίκου Μαζιώτη, Πόλα Ρούπα, επιχείρησε το απόγευμα της Κυριακής, με ελικόπτερο που είχε νοικιάσει ως μεγαλομεσίτρια Χριστίνα Αρβανίτη, να στήσει επιχείρηση απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού, προφανώς του τρομοκράτη συντρόφου της αλλά και άλλων καταδικασμένων για παρόμοια με εκείνον εγκλήματα.

Ωστόσο, το σχέδιό της απέτυχες, καθώς ο πιλότος του ελικοπτέρου αντέδρασε όταν, ενώ βρίσκονταν στον αέρα, εκείνη του ζήτησε να κατευθυνθούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πιλότος και Ρούπα πιάστηκαν στα χέρια, έπεσαν μάλιστα και πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να κινδυνέψει και με πτώση το ελικόπτερο. Ωστόσο, ο πιλότος, πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε με τεράστιους κινδύνους να το προσγειώσει αλλά και να καταδιώξει την σύντροφο Μαζιώτη, χωρίς όμως επιτυχία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By