Τετάρτη, 1 Απριλίου, 2020

Ανδρουλάκης: Εγγυώμαι προσωπικά την ενότητα και την ανανέωση

Τον Τσίπρα τον έκανε πρόεδρο ο Αλαβάνος, εμένα με έχουν εκλέξει οι πολίτες, επισήμανε – Τη στρατηγική του ενόψει του δεύτερου γύρου ξεδιπλώνει ο υποψήφιος πρόεδρος του νέου φορέα

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επανέλαβε την πρότασή του για σπάσιμο των μεγάλων εκλογικών περιφερειών και τη ψήφιση νέου εκλογικού νόμου με αναλογικό μπόνους για το πρώτο κόμμα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ έδωσε έμφαση στην ανανέωση και δήλωσε ότι θα εγγυηθεί την ενότητα και την πορεία προς το νέο κόμμα. Σε αυτή την κατεύθυνση κάλεσε να συμμετάσχουν και τους υπόλοιπους υποψήφιους, που έμειναν εκτός δεύτερου γύρου.

Δώσαμε έναν άνισο αγώνα και ευχαριστώ τους εθελοντές, τόνισε και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα της Κυριακής παρακαταθήκη για την παράταξη. Απαντώντας σε ερώτημα για το τι θα μεσολαβήσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή είπε ότι θα μιλήσει με όλους.

Δεν είμαι Τσίπρας σε καμία περίπτωση, απάντησε σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Τσίπρας έγινε πρόεδρος από τον κ. Αλαβάνο, εγώ δίνω έναν αγώνα αλλαγής.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης:

Πρέπει να πάμε σε μια επόμενη ημέρα να δημιουργήσουμε μια νέα παράταξη.

Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μια κοινωνία παράδεισο ευκαιριών.

Εγώ μπορώ να εγγυηθώ ότι η επόμενη ημέρα θα είναι μια ημέρα πολιτικής ανανέωσης.

Μια καινούρια παράταξη. Δεσμεύομαι ότι θα φτιάξουμε ένα θεσμικό κόμμα.

Πιστεύω ότι θα υπάρχει συμμετοχή την επόμενη Κυριακή.

Είναι ένα μήνυμα απέναντι στην Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ το αποτέλεσμα.

Απάντησε και στο ερώτημα τι θα γίνει αν χάσει από τη Φώφη Γεννηματά: «Όλοι έχουμε μια πορεία, εγώ πάντα ήμουν σε αυτή την παράταξη. Δεν εμπορεύομαι την παρουσία μου. Ότι και να γίνει θα είμαι εκεί».

By