Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Αντίο στη Λίβερπουλ από τον Στίβεν Τζέραρντ μετά από 17 χρόνια

Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ αποχωρεί το καλοκαίρι από τους κόκκινους.

Steven-GerrardΤην απόφαση αποχώρησής του επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της η διοίκηση των κόκκινων:

«Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει πως ο Στίβεν Τζέραρντ αποχωρεί από τον σύλλογο με το τέλος της περιόδου 2014-2015. Ο αρχηγός κλείνει την αυλαία μίας σπουδαίας καριέρας στο Άνφιλντ, 17+ ετών, κατά τη διάρκεια της οποίας κέρδισε 10 τρόπαια πραγματοποιώντας περισσότερες από 695 εμφανίσεις και 180 γκολ από τα οκτώ του χρόνια, όταν και πρωτοήρθε στην ομάδα».

Ο ίδιος ο εμβληματικός αρχηγός δήλωσε:

«Είναι η δυσκολότερη απόφαση της ζωής μου και μία που σκέφτηκα καλά για μεγάλο διάστημα μαζί με την οικογένεια μου. Αποφάσισα να την ανακοινώσω τώρα, έτσι ώστε ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου να μην αποσπούν την προσοχή τους από τους στόχους μας, διαβάζοντας διάφορες ιστορίες για το μέλλον μου.

Η Λίβερπουλ υπήρξε ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου και το να πω αντίο είναι πραγματικά δύσκολο, όμως αισθάνομαι πως είναι το καλύτερο για όλες τις πλευρές, συμπεριλαμβανομένων της οικογένειας μου και εμένα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, αν και δεν μπορώ να πω τώρα που θα είναι αυτό, σε μία ομάδα που δεν θα είναι ανταγωνιστική προς την Λίβερπουλ, αφού δεν θα άντεχα κάτι τέτοιο.

Πήρα αυτή την απόφαση βάσει της επιθυμίας μου να βιώσω κάτι διαφορετικό στην καριέρα και τη ζωή μου και συνάμα να μην μετανιώσω όταν σταματήσω το ποδόσφαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες και όλους όσους χειρίστηκαν την υπόθεση. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη βοήθεια και την υποστήριξη τους. Είναι πραγματικά ξεχωριστό να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Ελπίζω πως μία μέρα θα επιστρέψω για να υπηρετήσω τον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο μπορώ.

Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Από τώρα και μέχρι το τελευταίο χτύπημα της μπάλας για τη σεζόν που διανύουμε, θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η Λίβερπουλ να κερδίζει.

Τέλος, θέλω να κλείσω στέλνοντας ένα μήνυμα στους ανθρώπους που κάνουν την Λίβερπουλ τη μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τους οπαδούς της. Ήταν προνόμιο για μένα που σας εκπροσώπησα ως παίκτης και ως αρχηγός. Θα τιμήσω κάθε δευτερόλεπτο που μου μένει για να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα σε υψηλό επίπεδο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By